Bemutatkozás

 Alumínium pergolák, alumínium kerítések és alumínium felépítmények gyártása egyedi méret szerint.

A Jován Home, a Jován cégcsoport legújabb tagja 2015-ben született meg, abból a megfontolásból, hogy az alumínium pergolák, térelválasztók, kerítések, korlátok egyhangú kínálatába egy kis egyéniséget csempésszenek.

Miért válasszon minket?

Röviden: mert elegáns, mert időjárásálló, és mert exkluzív!

Hosszabban válaszolva: mert Mi gyártók vagyunk! Egyedi méretben gyártjuk az alumínium pergolákat, legyen szó lamellás motorosan mozgatható, bioklimatikus pergoláról, vagy alumínium tetőről üveg vagy polikarbonát fedéssel. Egyedi méretben gyártjuk az alumínium kerítéseinket, a lézervágott dekor mintáinkat, és mindent, amit a megrendelőink kívánnak.

Egy egészen más kategória. Ráadásul Önnek nem a szűk számú kínálatból, hanem végtelen számú választási lehetőségből lehet megtalálni a leginkább megfelelőt. 

Anyaghasználat:

Csakis a legjobb minőségű anyagokkal dolgozunk, ami teljesen időjárásálló,UV álló, jól bírja a vizet és a fagyot, ezért a termékeink gyakorlatilag gondozásmentesek.

Színek:

Az alumínium festése a RAL színskála alapján történik. (1927-ben fejlesztették ki Németországban) A mai időkre e színek mennyisége elérte az 1900 db-ot. A RAL színskálát a festés színeinek leírására használják (szinterezés, porszórás)

Ha bármilyen további kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!